Inbjudan

Af Champman Foto: Tommy Takacs

Inbjudan till Vetenskaplig sammankomst med produktinformation. Inbjudan är skickad till huvudman med kopia till MS-intresserade neurologer som deltar under ECTRIMS 2019.

Välkommen till diskussionsmöte med fokus på MS och nya rön från ECTRIMS 2019

När: 12 september, 18.15 - 20.30
Var: 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm
Anmälan: Till matthias.linsmeier@sanofi.com eller +46 70 310 98 26
(Din e-postadress kommer endast användas för kommunikation gällande detta möte och kommer inte att sparas)


Det vetenskapliga programmet under ECTRIMS (European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis) är fyllt med intressant information och det är svårt att hinna gå och lyssna på allt man skulle önska.

Sanofi Genzyme vill därför ge dig möjlighet att på detta möte tillsammans med svenska neurologkollegor diskutera samt utbyta erfarenheter och tankar av det som presenterats under kongressdagarna vid ECTRIMS. Mötet hålls i Stockholm under kongressens sista kväll. En strukturerad diskussion kommer att föras under ledning av en moderator.

Moderator: Neurolog Odd Almström

För frågor om mötet är du välkommen att kontakta Matthias Linsmeier på 070-310 98 26 eller matthias.linsmeier@sanofi.com.

Varmt välkommen önskar
MS-teamet på Sanofi Genzyme

PS. Hade du velat ha denna inbjudan digitalt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du nästa inbjudan via mail.

Produktinformation avseende AUBAGIO® (teriflunomid) och LEMTRADA® (alemtuzumab) kommer att hållas. Mötet följer de regler som gäller enligt avtalet mellan LIF och Sveriges Kommuner och Landsting.

GZSE.MS.19.03.0066a, April 2019