Webbinar MS och Träning

Tjej som tränar med skivstång på axlarna. Se vårt webbinar om MS och träning

Integrerar du träning i din behandling av MS-patienter?

Professor Fredrik PiehlVi på Sanofi Genzyme vill gärna bjuda in dig, som arbetar med MS-patienter till ett webbinar, en webbsänd föreläsning, med fokus på träning, som en integrerad del av MS-behandlingen. Professor Fredrik Piehl från Karolinska Institutet kommer att berätta mer om ämnet.

Anmäl dig här!

Träning som en integrerad del av MS behandlingen (för både patienter och behandlare)?

Föreläsare: Professor Fredrik Piehl, Karolinska Institutet, Stockholm
Datum: Måndagen den 16 mars 2020
Tid: Kl 12-13, föreläsningen börjar ca 12.05

Plats: Via webben. Länken till webbinaret skickas fredagen den 13 mars, till den e-postadress du har registrerat dig/er med.

Teknik: Representant från oss kommer, i möjligaste mån, att finnas på plats för att ta hand om teknik i era lokaler. Notera i anmälan om ni behöver hjälp med tekniken.
OSA: Senast 12 mars 2020.

Frågor: Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten under webbinaret. Vill du skicka in en fråga i förväg eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss i MS-teamet på Sanofi Genzyme via mail msevent@sanofi.com.

Anmälan

 

Mötet följer de regler som gäller enligt avtalet mellan LIF och Sveriges Kommuner och Regioner. Vi ber dig notera att huvudmans godkännande ska inhämtas före deltagande på mötet.

GZSE.AUBA.20.02.0018, Feb 2020

Stort tack för din feedback!