Webbinar om Coping

Bild med öken och texten Hur går jag vidare nu Webbinar 10 nov

Vi på Sanofi vill bjuda in dig, som arbetar med patienter till vilka du kan behöva lämna svåra sjukdomsbesked, till en webbsänd föreläsning.

Vi har tillsammans med Psykolog Johanna Melin översatt broschyren ”Hur går jag vidare nu” och anpassat den till vår svenska sjukvård. Johanna kommer under detta webbinar att beskriva vanliga reaktioner och behov som drabbade kan ha vid besked om svår sjukdom och tiden därefter. Hon går igenom på vilka sätt anhöriga och vårdpersonal kan möta dessa, samt även hur vårdpersonalen kan bemöta anhöriga till den drabbade.

Anmäl mig

Detaljer

Titel: Hur går jag vidare nu?
Föreläsare: Johanna Melin, leg psykolog, WeMind
Datum: Tisdagen den 10 november 2020
Tid: Kl 12-13
Plats: Online via Zoom
Länk: Länken till webbinaret skickas måndagen den 9 november, till den e-postadress du har registrerat dig/er med.
Teknik: Vi använder Zoom. En länk till supportsidor kommer att skickas tillsammans med länken.
Anmälan: Senast 8 nov 2020, länk/QR-kod finns på nästa sida.
Frågor: Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten under webbinaret. Vill du skicka in en fråga i förväg eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta msevetn@sanofi.com.

Anmäl mig


Vänliga hälsningar
Sanofi

Inbjudan skickas till läkare och sjuksköterskor inom neurologi, diabetes, onkologi, immunologi och sällsynta sjukdomar med kopia till huvudman. Mötet följer de regler som gäller enligt avtalet mellan LIF och Sveriges Kommuner och Regioner. Vi ber dig notera att huvudmans godkännande ska inhämtas före deltagande på mötet. 

MAT-SE-2000265, v1, sept 2020

Vad tyckte du om innehållet på den här sidan?