2021- går vi helt digitalt!

Sanofi MS goes digital

2020 var ett år vi sent ska glömma och vi tror att 2021 kommer att ansluta sig till den gruppen. Vi kommer att hänga på trenden "sent ska glömma" genom att (kanske vara först med) att gå helt digitalt! 

Vill du också att vi minskar print?

Vill du fortsatt ha våra inbjudningar till webbinar med Sveriges ledande experter? Vill du fortsatt ha nyheter kring MS, kring nya och gamla produkter och inbjudningar till dina patienter? 

Svarade du Ja?

Då behöver du signa upp dig för vår digitala kommunikation för nu slutar vi med printade utskick. Eller vill du hellre ta del av info när det passar dig, och lite före alla andra? Gå med i vår Facebook grupp! 

Anmäl dig till digital kommunikation

Facebookgrupp Sanofi Genzyme MS

Med dagens kunskap är det omöjligt att inte agera!

Under 2020 såg vi klart vatten i kanalerna i Venedig, vi såg klarblå himlar över Peking och andra positiva överraskningar för miljö. Det var kanske tillfälliga händelser och kanske till och med fake news... men det gav ändå oss en tankeställare.

På Sanofi har vi en miljöpolicy som säger att vi ska minska porto och print med 20-30%. Det tar vi fasta på och går nu helt digitalt när det gäller inbjudningar och nyheter!

Vi är bra på digtialt!

Impact of COVID-19 on MS treatment and pharma collaboration, Sweden Av NordiMED, nov 2020

Det visar undersökningen "Impact of COVID-19 on MS treatment and pharma collaboration, Sweden" Av NordiMED, nov 2020. Och det tänker vi vidareutveckla under 2021.

Physicians perceive Merck and Sanofi Genzyme as best companies in delivering digital services within MS.

Facebook/Instagram/LinkedIn/Snapchat ;)

Det finns många kanaler där information strömmar in. Vi är alla olika även när det gäller vilka kanaler vi vill ha vår information. Vi har skapat en Facebookgrupp, för de som föredrar den kanalen.

 

Kanaler för nyhetsflöde

I vilken kanal hämtar du helst arbetsrelaterad information?

Val

Sanofi MS går digitalt

Tycker du att detta är ett bra initiativ?

Val

MAT-SE-2100168, v1, feb 2021

Vad tyckte du om innehållet på den här sidan?