Om Sanofi

Sanofi är ett världsledande bioteknikföretag och vårt mål är att förbättra livet för människor med allvarliga sjukdomar.

Hos Sanofi står forskningen i centrum i allt vi gör. Sanofi ligger i forskningsfronten inom sjukvård och bioteknik och forskarna inspireras av möjligheterna att förbättra patienters liv. Forskningen sker i samarbete med ett brett nätverk av experter för att upptäcka och utveckla behandlingar som har potential att förändra patienters liv.

Vår forskning är koncentrerad kring medicinska områden där vi vet att nya behandlingar kan göra stor nytta för patienterna. Våra främsta fokusområden är sällsynta sjukdomar och neuroimmunologiska sjukdomar som multipel skleros.

Forskningen sker i samarbete med ett brett nätverk av experter för att upptäcka och utveckla behandlingar som har potential att förändra patienters liv.

Våra forskare är kopplade till den större forskningsavdelningen inom Sanofi, mer känd som ”the Boston R&D Hub”, i USA. Förutom forskningen vi bedriver i våra egna laboratorier samarbetar vi med forskare på universitet, forskningsinstitutioner, privata företag och statliga myndigheter för att utveckla behandlingar till behövande patienter världen över.

Kontakta oss
Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer. 

Läs mer om Sanofi på sanofi.se

Vad tyckte du om innehållet på den här sidan?