Webbinar Post-EAN

Anmäl dig till Webbinar, Post-EAN, senast 9 juni

Inbjudan har skickats till MS intresserade neurologer & neurologsköterskor med kopia till huvudman

Vi på Sanofi Genzyme förstår att det är en oerhörd ansträngd situation i vården just nu men vi tror ändå att det finns behov av utbildning i vissa aktuella ämnen. Därför vill vi gärna bjuda in dig, som arbetar med MS-patienter till två webbsända föreläsningar där du får chans att ta del av det som presenterades under EAN, om du inte hade möjlighet att delta själv. Magnhild Sandberg, Docent i neurologi vid Lunds universitet summerar innehållet och presenterar de senaste nyheterna.

Föreläsningarna kommer att äga rum vid två tillfällen, med olika teman.

Anmäl dig: Senast fredagen den 9 juni.

Anmäl dig här!

Datum: Torsdag 11 juni  & Tisdag 16  juni
Tema 11 juni: TBD
Tema 16 juni: TBD

Tid: Båda tillfällena kl 12–13
Plats: Via webben
Länk: Länk till föreläsningen skickas dagen innan föreläsningen, till den e-postadress du anger vid registrering. Länk skickas även till mobil, för de som anger telefonnummer.

TeknikHär hittar du tips kring tekniken, behöver du ytterligare support går det bra att ring vår IT-avdelning på 08-634 50 85.

Frågor: Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten under föreläsningen. Vill du skicka in en fråga i förväg eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss inom MS-teamet på Sanofi Genzyme via msevent@sanofi.com.

Anmäl mig!

Vi ser fram mot din anmälan snarast, dock senast 9 juni.

» Läs mer på EAN's hemsida

Mötet följer de regler som gäller enligt avtalet mellan LIF och Sveriges Kommuner och Regioner. Vi ber dig notera att huvudmans godkännande ska inhämtas före deltagande på mötet. Produktinformation kommer att hållas. 

GZSE.AUBA.20.04.0084, Maj 2020

Vad tyckte du om innehållet på den här sidan?