Webbinar MS och Covid-19

Webbinar om MS och Covid-19

Vi på Sanofi Genzyme förstår att det är en oerhörd ansträngd situation i vården just nu men vi tror ändå att det finns behov av utbildning i vissa aktuella ämnen. Därför vill vi gärna bjuda in dig, som arbetar med MS-patienter till en webbsänd föreläsning med fokus på MS och Covid-19. Docent och överläkare Charlotte Dahle kommer att berätta mer om ämnet där det just nu händer mycket.

Anmäl mig

Detaljer

Titel: MS och Covid-19
Föreläsare: Docent och överläkare Charlotte Dahle, Neurologiska kliniken och Klinisk immunologi, Universitetssjukhuset, Linköping.
Datum: 2 juni
Tid: Kl 12-13
Plats: Via webben 
Länk: Länken till webbinaret skickas måndag den 1 juni, till den e-postadress du har registrerat dig/er med. Länken skickas även via SMS om du anger ditt telefonnummer.
TeknikHär hittar du tips kring tekniken, behöver du ytterligare support går det bra att ring vår IT-avdelning på 08-634 50 85.
Anmälan: Senast fredagen den 29 maj
Frågor: Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten under webbinaret. Vill du skicka in en fråga i förväg eller har andra funderingar är du välkommen att kontakta oss inom MS-teamet på Sanofi Genzyme via msevent@sanofi.com.

Anmäl mig

GZSE.AUBA.20.04.0087, maj 2020

Vad tyckte du om innehållet på den här sidan?